БЛАГОТВОРИТЕЛНА АКЦИЯ 3

13 posts / 0 new
Last post
Ivelina Koleva
БЛАГОТВОРИТЕЛНА АКЦИЯ 3

Здравейте членове на сдружението и всички родители, които имат нужда от ортопедични средства. До момента  от проведените 2 благотворителни акции помогнахме на 17 семейства и раздадохме безвъзмезно 24 ортопедини средства.
Третата акция ще стартира в началото на месец декември, отново ще изготвя списък с размери и смимки , но има малка промяна в начина на раздаване или както следва:
От третата акция за напред ще имат възможност да се възползват родители, които са членове на нашето сдружение ! Всеки който желае може да изтегли документите за членство от първа страница, да ги попълни и изпрати на посочения емейл. След одобрението им и потвърдено плащане от ваша страна на членски внос,  можете на е-меил i.koleva@sbhb.org или на смс /0878/229100/ да ми изпратите номера на желаният от вас артикул, както и името на детето, име на получател и точен адрес.

ViTo
Да, това е добра идея. Дано

Да, това е добра идея. Дано повече хора прочетат това навреме, защото помощните средства пътуват вече за България, а членският ни внос е направо символичен- 10 лв. и 10 лв. встъпителна такса, която се заплаща еднократно, т.е. първоначално се заплаща 20 лв. Ако искате да продължите да ни подкрепяте и да се възползвате от нашите акции годишно се плащат 10 лв. За повече информация четете тук: http://sbhb.org/%D1%87%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B2-...

Родители, това е добра инвестиция!

А и нашето сдружение няма никакви приходи и разчитаме изцяло и само на щедростта на добрите хора! Благодарим Ви предварително!

 

Ivelina Koleva
И така пратката получена:)

И така пратката получена:) необходимо ще ми е време да я обработя тъй като са доста нещата, но обещавам че преди празниците ще е качен списък в сайтани.

Ivelina Koleva
Добро Утро,

Добро Утро,
тук в тази тема ще отбелязвам, запазени и раздадени артикули
запазено- 23 и 29
Лек и усмихнат ден !

ViTo
Как върви акцията? Останаха

Как върви акцията? Останаха ли още помощни средства? Преди два дни научих, че отново има събрани помощни средства, сред които и много интересни неща, но още не знам кога и как ще се организира транспорта ѝм. Ако всичко се развива добре и  нещата се изчерпват ще е хубаво да продължим с тази акция, за да помогнем на колкото се може повече семейства.

Успях да мина през фирмата и видях какво са подготвили хората... Радостта ми беше голяма, когато видях толкова много проходилки с колелца отпред и крачета отзад /5-6 или повече.../, два универсални вертикализатора, много вертикални шини, позиционни шини, масички, столчета и др. неща, които дори нямах време да разгледам подробно. Така че родителите на специални дечица ще има какво да си изберат и от следващата пратка. Дано само повече семейства се включат и решат да ни подкрепят, като станат наши членове и си платят началната и и членската внсока. Този път са се включили и хората от Institut Keil-Vienna, за да подкрепят нашето сдружение и нуждаещите се в България дечица.

Благодарим ви фирма Бщендиг и Институт Кайл!

 

Ivelina Koleva
До всички членове на

До всички членове на сдружението и всички вие родители които четете това.
Бих искала да ви помоля за съвет. И така
1 и 2 Благотворителна акция завършиха успешно, много бързо раздадахме всичко налично. Дечицата да си ги ползват със здраве и дано сме успяли да помогнем на родителите да се сдобият с качественно ортопедично средство, което тук в БГ неможем да си позволим, независимо дали причината е финансова или просто не се изработват тук. Надявам се че всеки получил нещо от сдружението, след като му стане малко ще го връща за да можем да помогнем и на други дечица.
Проблема се появи с трета акция.
Мили родители , какво ви притеснява да станете член на сдружението. Все пак ние сме сдружение което иска да помага безвъзмездно на децата ви. Моля пояснете ....................членския внос ли е проблема или нещо друго ви притеснява.
АКО ВИЕ ИСКАТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА ДЕЦАТА СИ - ПОМОГНЕТЕ НА НАС ,  ЗА ДА ПРОДЪЛЖИМ ДА  ПОМАГАМЕ НА  ВСИЧКИ ВАС !!!
 
ОЧАКВАМ ВАШИТЕ МНЕНИЯ , ПРЕПОРЪКИ И КОМЕНТАРИ!!!
Оставам на разположение при възникнали въпроси !!!

ViTo
Файлът с помощните средства е

Файлът с помощните средства е актуализиран с днешна дата. За всички, които се интересуват, могат да разгледат, какви помощни средства са останали за раздаване.

Благодаря ти Веси за файла и на Славея за указанията-справих се! smiley

Vesi
Благодаря ти Vito,

Благодаря ти Vito,
за напред ако е удобно пак ще те притеснявам за актуализация.

ViTo
Няма проблем-удобно е! Всичко

Няма проблем-удобно е! Всичко ще актуаизирам! smiley

Antoaneta Ivanova
Момичета, тук съм качила

Момичета, тук съм качила снимки на помощните средства, които са при мен във Варна, ако нещо искате, пишете ми.
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.563143843816853&type=1

Даниела
Здравейте! Искам да попитам.

Здравейте! Искам да попитам. Това което е останало от предишни акции от помощните средства дали ще да бъдете съгласни да ги дарим на дом за деца в гр. Кърджали. Аз имам телефона на директорката д-р Господинова и все още не съм се свързала с нея, поради факта, че не зная вашето мнение и също така какво може да предложим. Така че, ако искате може да изкажете мнение по въпроса и ако болшинството реши да дарим останалите средства ще се свържа с докторката и ще попитам за въпросните средства дали ще им вършат работа. 
Благодаря предварително!

ViTo
Да, идеята е много добра!

Да, идеята е много добра! Мисля, че щом до сега не са раздадени, всичко което е останало може да се подари на домове или центрове, в които има деца с увреждания и биха могли да се ползват по някакъв начин. Така хем ще се освободи място за новите неща, хем ще сме направили още едно добро. Дано и другите активни родители от форума да изкажат по-скоро мнение и да се вземе някакво решение, за да се задействат нещата.

Даниела
Акция януари'2016г.

Здравейте!
Не зная тук ли е мястото да направя кратък отчет за свършената работа относно Акция януари’2016, ако не съм сгрешила мястото моля да преместите където сметнете за необходимо!
Родители, които ни се довериха и направиха дарение са:
·         Стойчо и Люба Стойчеви – с. Горна Малина – 100лв.
·         Мая Михайлова – гр. Варна – 30лв.
·         Ваня Дражева – гр. Бургас – 30лв.
·         Иванка Камбурова – гр. Симеоновград – 70 лв.
·         Татяна Недкова – гр. Стара Загора – 30лв.
·         Анна Маджарова – с. Драганово – 20лв.
·         Кристияна Владимирова – гр. София- 30лв.
·         Силвия Шопова – гр. Кричим – 30 лв.
·         Галя Георгиева – гр. Добрич – 30лв
Общо  с наложен платеж  - 370лв.
Превод по сметка:
·         Аделина Василева – гр. София – 100лв.
Обща дарена сума : 470лв
Благодаря, че ни се доверихте и подкрепихте дейността на Сдружение Спина бифида и Хидроцефалия – България!  Успех в лечението на децата ви!
Благодарим на фирма „Бещендих” – Австрия за събраните помощни средства  и на един истински християнин отец Тенчо, който за пореден път достави напълно безплатно  всички помощни средства от Австрия до България!