Отбор Промяна награждава победителите в конкурса за есе

Радваме се, че успяхме осъществим церемонията по награждаването на живо в Конкурса ни за есе и съчинения на тема „Имаме ли нужда от площадка за тийнейджъри и каква да бъде тя? Как си представям моето място за среща с приятели?“. Това се случи на 12.03.2021 в залата на Областният информационен център-Варна.

Конкурсът е част от застъпническата инициатива на Отбор Промяна за популяризиране на идеята за изграждане на площадки за големи деца, финансирана от чрез проекта Младите застъпват.

Журито присъди две първи места. В категорията до 14 години най-добре се представи Жасмина Владимирова от СУЕО „Ал. С. Пушкин“. Първата позиция в категорията над 14 години зае Ивайла Атанасова от I ЕГ. Победителите спечелиха големите награди в състезанието - екшън камери. На останалите участници бяха раздадени книги на известни български влогъри и сертификати за успешно представяне.

Отбор Промяна благодаря за положителните емоции на всички, които уважиха събитието!

Проектът „Младите застъпват“ се изпълнява от сдружение „Спина бифида и хидроцефалия-България“ с финансова подкрепа  на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез Фонд Активни граждани България (Аctive Citizens Fund) по ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.

Премини към: