УИКЕНД С КАУЗА

На 12-ти и 13-ти март карайте ски и сноуборд на Боровец в подкрепа на децата със спина бифида и хидроцефалия

 

Травентурия ООД застава в подкрепа на каузата на Сдружение Спина Бифида и Хидроцефалия-България. Всеки клиент ще има възможност да наеме ски или сноуборд оборудване срещу сума, каквато сам прецени. Фирмата ще дари приходите от наем и сервиз на ски и сноуборд оборудване, реализирани в магазина в Боровец на 12-ти и 13-ти Март 2016г, за организиране на летен лагер за децата със спина бифида и хидроцефалия.

Можете да подпомогнете каузата CAMO през този уикенд като наeмете оборудване, сервизирате личното си оборудване или напрaвите дарение на място в магазина на Травентурия, който се намира в хотел “Ела”- http://www.skishopborovets.com/573-location_&_contacts. Родител от сдружението ще е в магазина, за да приема даренията и да даде повече информация относно лагера и останалите дейности.

 

Лагерът през 2016 ще бъде трета поредна среща на децата със спина бифида и хидроцефалия от цяла България и техните семейства. Общността е малка и разпръсната из страната, затова подобни сбирки са незабравима емоция за децата и изключителна възможност за родителите да обменят знания и полезни съвети.

Спина бифида и хидроцефалия са тежки състояния, които засягат множество функции в тялото. Въпреки това, с подходящи и навременни грижи, хората могат да водят пълноценен и щастлив живот. Инвестирането в знания и подкрепа за семействата е ключов момент в грижата за децата. Това прави лагерите толкова важни за нас, а подкрепата ви безценна!

 

Подкрепете ни на 12-ти и 13-ти март!

 

 

Може да ни подкрепите и директно чрез банковата сметка:

IBAN: BG16PRCB92301037854710

BIC: PRCBBGSF

Прокредит банк (ProCredit Bank)

СПИНА БИФИДА И ХИДРОЦЕФАЛИЯ-БЪЛГАРИЯ